My-Chantique Design

FIRSTLY, WELCOME TO MY BLOG.
SECONDLY, THANK YOU FOR VISITING MY BLOG.
THIRDLY, DO ENJOY YOURSELF WITH ALL THE STORY AND ITEM SHOWN IN THIS BLOG.
FINALLY, PLEASE CALL ME FOR FURTHER INFORMATION AND PLACE YOUR ORDER AS WELL IF YOU ARE INTERESTED



My Activitiy Calendar

Wednesday, September 2, 2009

ANAK-ANAKKU

Jom kenal ngan anak-anak saya.....



Inilah Hero dan Heroin saya.... Age between 6 - 14 years Old. Ni gambar raya 3 tahun lepas.....semuanya macam muka sedih aje kan...Yelah sebab masa tu abah tiba2 aje panggil suruh posing.



Inilah anak-anaku bila hari biasa @ tak raya... (masa ni celebrate birthday baby 4 tahun, sekarang dah 6 tahun)
Sekarang ni diaorang dah makin besar dan aktiviti diaorang yang paling saya support ialah TAEKWONDO.



  
Anak-anak dan aktiviti taekwondo diaorang....Sampai hari ni...Kakak, Abang & Adik dah sampai peringkat 'POOM' @ talipinggang hitam merah.  Baby baru je masuk talipinggang hijau gred 2. Takpe BI... pelan-pelan.
Satu lagi gambar yang menarik nak ditunjuk ni.....



Gambar siapakah itu..???? Itulah SAIDA 'okay la tu'.... snap gambar ni masa kat MITC Melaka kejohanan Taekwondo yang dianjurkan oleh speed power (group anak SAIDA). Yang bagusnya....si SAIDA ni sporting habis dan tak sombong pun....
Mulanya takde sape pun yang perasankan dia. budak2 ni la yang sibuk2 kata nampak macam artis je kakak tu....Masing2 nak ajak amik gambar tapi takut plak nak cakap....akhirnya dalam takut tu dapat gak amik gambar......
After that moment....saya nampak SAIDA dah tak senang duduk sebab satu stadium dah perasankan dia so.....posing sakanlah.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...