My-Chantique Design

FIRSTLY, WELCOME TO MY BLOG.
SECONDLY, THANK YOU FOR VISITING MY BLOG.
THIRDLY, DO ENJOY YOURSELF WITH ALL THE STORY AND ITEM SHOWN IN THIS BLOG.
FINALLY, PLEASE CALL ME FOR FURTHER INFORMATION AND PLACE YOUR ORDER AS WELL IF YOU ARE INTERESTED



My Activitiy Calendar

Wednesday, September 2, 2009

Salam Perkenalan

Assalamualaikum...
Salam perkenalan, terima kasih dan selamat datang pada semua yang sudah dan sudi singgah kat blog saya.
Sepatutnya...page ni yang siap dulu sebelum page2 yang lain. Cuma ketika saya mula2 create blog ni... berbulan2 dulu masa tidak mengizinkan untuk prepare page ni so....itulah kejadiannya. But anyway sekarang ada masa rehat sikit sebab sedang direhatkan jadi jomlah kita kenal2 dulu.
Sejak 4 tahun lepas....dengan rasminya saya dah sign jawatan baru iaitu SURIRUMAH sepenuh masa. Disebabkan anak2 pun semuanya dan sekolah dan dah besar jadi kenalah cari something yang boleh menghilangkan boring. selain dari ada buat biz kecil2an di rumah...saya teruskanlah minat yang teramat sangat dalam bidang jahitan juga memasak.
Memang dari kecik...saya dikelilingi oleh orang2 yang pandai menjahit dan juga masak. Sape lagi kalau bukan Ma dan juga kakak2 (Long dan Che) saya. Sampai sekarang ni pun kami beramai2 masih lagi dengan aktiviti menjahit dan tambah satu lagi korum adik saya.
Sebenarnya saya bukan setakat suka menjahit je tapi saya suka dengan apa saja kerja yang boleh menghasilkan item2 yang cute, cantik, menarik dan sedap mata memandanglah. Apalagi kalau kita buat sendirikan... wou so proud kan. Sebab tulah dulu2 saya selalu ikut macam2 short course untuk tujuan nak pandai. Nanti bila2 free kita share ye....
C U later.....

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...