My-Chantique Design

FIRSTLY, WELCOME TO MY BLOG.
SECONDLY, THANK YOU FOR VISITING MY BLOG.
THIRDLY, DO ENJOY YOURSELF WITH ALL THE STORY AND ITEM SHOWN IN THIS BLOG.
FINALLY, PLEASE CALL ME FOR FURTHER INFORMATION AND PLACE YOUR ORDER AS WELL IF YOU ARE INTERESTED



My Activitiy Calendar

Wednesday, October 7, 2009

Baju Kurung sulam

Lama tak edit dan post ape-ape kat blog ni. Bukannya tak ingat tapi tak sempat. Sebenarnya ada many-many-many-many story nak cite dan share dengan sesape je yang tersinggah atau sengaja singgah kat blog ni. Keadaan, masa dan kesihatan pun tak mengizinka. Pelan-pelan kita usahakan ya...

Okay, memandangkan bulan posa hari tu adalah bulan yang paling-paling kena rehat sebab baru je pas operation...so tak banyak projek yang dapat dijalankan. Sebenarnya banyak projek yang tergendala, sekang ni tengah nak cover baliklah ni. Biasanya bulan posa ada gak menjait dan siapkan tempahan utk biskut dan kek utk raya.

Bulan Posa baru ni, sempat jait 4 pasang baju siap bersulam lagi. 2 pasang sulam labuci dan manik. 2 pasang lagi sulam mesin. Tapi.....cuma sempat amik gambar utk sepasang yg terakhir je, yang lain tak sempat hu..hu.

Inilah hasilnya..........





SULAM HUJUNG/KAKI BAJU KURUNG



SULAM HUJUNG LENGAN BAJU KURUNG
                          
KOD SULAM : C13 003_3
Harga Baju : RM 35.00
Harga Sulam : RM 80 (bunga dijarakkan dan hanya guna 2 warna sahaja)


Baju kurung ni hak milik Teacher Mahani dari Pusat tuisyen E-bijak. Satu lafi baju kurung yang tak sempat diambil gambarnya tu adalah untuk anak Teacher Mahani. Sebenarnya kod sulam ni bunganya penuh....tapi Teacher Mahani tak nak sarat sangat, so saya selangkan satu bunga supaya tak nampak sarat sangat.

Sape-sape yang berminat nak tempah boleh lah calling-calling. Tunggu....ada banyak lagi design nak masuk...

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...