My-Chantique Design

FIRSTLY, WELCOME TO MY BLOG.
SECONDLY, THANK YOU FOR VISITING MY BLOG.
THIRDLY, DO ENJOY YOURSELF WITH ALL THE STORY AND ITEM SHOWN IN THIS BLOG.
FINALLY, PLEASE CALL ME FOR FURTHER INFORMATION AND PLACE YOUR ORDER AS WELL IF YOU ARE INTERESTED



My Activitiy Calendar

Monday, March 1, 2010

HAPPY BIRTHDAY BABY @ APAM

Ulangtahun Qawiem Sufian Zainal @ Baby @ Apam pada 18 Oktober.....dah lepas dah pun.

18 Oktober 2009, Baby celebrate birthday ke 6.

Saja nak citer......

baby ni suka sangat melukis, menyanyi dan juga ada hati nak belajar muzik. Baby pernah suarakan kat abah dan bagi abah option... adik nak belajar main gitar atau pun melukis.

So.....pada hali lahir Baby, abah register kelas gitar untuk Baby di Yamaha Setia Muzik di Setia Alam....


TERCAPAILAH SATU HAJAT.....



Baby ngan instructor gitar Cikgu Saiful di Yamaha Setia Muzik, Setia Alam. (Minggu ke-dua)

HAJAT YANG TAK TERCAPAI.....

Bila citer pasal gitar ni ada hajat Baby yang tak tercapai.....

Lepas amik gambar ni, saya upload dalam FB. Tak sangka plak Mak Long (Kakak Ipar saya) jadikan wallpaper laptop dia dan tunjukkan pada Atuk (Bapa Mertua Saya).

Bila balik ke kampung dan Atuk tanyakan kisah kelas gitar dia dan minta dia mainkan satu lagu, Baby kata okay..., nanti bila dia dah teror main gitar, dia nak mainkan Atuk satu lagu sedih....kenapa lagu sedih....kami pun tak tau.

Itu janji Baby masa bulan December 2009 dan dia tak sempat pun nak tunai kan janji dia dan juga permintaan Atuk....pertamanya sebab Baby belum pun pandai lagi..... keduanya sebab Atuk dah pun tinggalkan Baby pada tanggal 5 Januari 2010 selepas maghrib....

AL-FATIHAH.....untuk Atuk , HAJI OMAR BIN ABDUL MANAF.

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget