My-Chantique Design

FIRSTLY, WELCOME TO MY BLOG.
SECONDLY, THANK YOU FOR VISITING MY BLOG.
THIRDLY, DO ENJOY YOURSELF WITH ALL THE STORY AND ITEM SHOWN IN THIS BLOG.
FINALLY, PLEASE CALL ME FOR FURTHER INFORMATION AND PLACE YOUR ORDER AS WELL IF YOU ARE INTERESTED



My Activitiy Calendar

Sunday, January 23, 2011

BAJU BERSULAM TEKNIK BRUSH-OUT

SALAM.......

Hari ni nak citer pasal baju la pulak.....Baju kaler pink ni sebenarnya adalah baju anak dara saya NURUL AFIQAH ZAINAL @ Kakak. Baju ni Abah dia beli di korea. Asalnya t-shirt ni ada gambar kat depan....style stiker. Gambar tu bila dibasuh dia akan melekat dan terkopek.....so...disebabkan tak suka mata memandang gambar yang dah terkopek2 tu....makanya si tuan punya baju ni pun....kopekkanlah sumenya sekali sehingga jadi plain pink t-shirt....

Bila dah plain macam tak chantique lah pulak katanya....jadi kakak minta saya sulamkan apa2 gambar di baju dia.....Pilih punya pilih....dia terbekenan lah pulak dengan sulaman brush-out....so jom kita tengok apa sudahnya.....


Baju yang dah siap ditanggalkan stiker asalnya.....jadilah ianya plain pink t-shirt....


Gambar Ulat yang dipilih sendiri oleh tuan ulat nih.....
Ulat di dijahit menggunakan teknik brush-out...so badan ulat yg kaler hijau tu berbulu2 lah...


Ini baju yang dah siap disulam dan ready untuk dipakai....




read more...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget